DCI-Logo_Original-SVG
Servicii

Certificare IFS

certificare-ifs-dci

IFS Food

Standardul IFS (International Featured Standards) Food dezvoltat de companiile germane de vânzare cu amănuntul pentru auditarea producătorilor de mărci private a fost aprobat oficial din februarie 2003. Stabilește criterii pentru auditarea producătorilor de mărci private, cum ar fi HACCP, igiena, cultura siguranței alimentare, trasabilitatea etc.

ifs-food-dci
ifs-logistics-dci

IFS Logistics

Orice furnizor de servicii logistice care lucrează pentru retaileri dar și pentru industria alimentară poate fi auditat conform IFS (International Featured Standards) Logistics.

IFS Broker

Brokerul IFS (International Featured Standards) trebuie utilizat pentru toate companiile care desfășoară în principal o „activitate de tranzacționare” și care își aleg singure furnizorii, cumpără sau comercializează singure mărfuri și apoi au livrări efectuate direct către proprii clienți și oferă acestor clienți Calculați bunurile direct, fără a intra vreodată în contact cu produsul.

ifs-broker-dci

IFS Global Markets Food

IFS Global Markets Food este un program de evaluare a siguranței alimentelor pentru companiile mici și/sau mai puțin dezvoltate. Scopul este de a facilita accesul companiilor la lanțurile de aprovizionare locale, de a crea acceptare reciprocă în lanțul de aprovizionare, de a permite transferul de cunoștințe și de a crea un cadru de dezvoltare către standardul alimentar IFS.